Brommobielen

Autobedrijf H. Kuper is tevens uw adres voor brommobielen. Als officieel dealer van Bellier, JDM en Chatenet verzorgen wij niet alleen de levering van nieuwe brommobielen. Wij voeren ook onderhoud en reparaties uit op de door de fabrikant voorgeschreven wijze. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de merken Aixam, Micro Car, Ligier, Casaline en Piagio.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van brommobielen. Onze medewerkers zijn opgeleid tot brommobielspecialist. Hierdoor hebben zij alle kennis in huis voor goed service en onderhoud aan uw brommobiel.

Brommobielen afb 1.jpeg

Wat is een brommobiel?

Een brommobiel is een kleine auto waarin u zonder autorijbewijs mag rijden. Wel dient u minimaal 16 jaar oud te zijn en een theorie- en praktijkexamen voor de bromfiets te hebben behaald (AM rijbewijs). Volgens de wet is een brommobiel namelijk een bromfiets. De maximumsnelheid is beperkt tot 45 km/u en de eigenaar hoeft geen motorvoertuigenbelasting te betalen.

Wilt u meer weten over brommobielen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoekje aan de Oudeweg 126 in Siddeburen.